AUTO-M3 Kft.    

                    
http://am3.hu/images/head.jpg  
MÁRKAFÜGGETLEN AUTÓSZERVIZ,

A  LEGJOBB  VÁLASZTÁS  AUTO-M3 Kft,  


SZOLGÁLTATÁSOK

 

[Helyi] diagnostictechnician.png Cégünk vállalja a bal oldalon található menüsorban lévő gépjárművek garancia utáni időszakban bekövetkezett meghibásodásainak, gyári technológia alapján, eredeti gyári alkatrészekkel történő javítását . Valamint gépkocsijának időszakos szervizét is a gyári technológia alapján végezik jól képzett szakembereink. Csak eredeti alkatrészeket használunk, ezért biztosított, hogy a két időszakos átvizsgálás közti időszakban az Ön gépkocsija valószínűleg meghibásodás nélkül szolgálja az Ön kényelmét és biztonságát. Ezek mellett egyéni kérésre vállaljuk utángyártott alkatrészek rövid határidővel való beszerzését illetve beszerelését a gyártó állttal vállalt garanciális feltételek mellet.
Ehhez rendelkezésünkre állnak mind a technikai háttér információk, mind a gyári célszerszámok. Rendelkezünk a fenti gyártók által kiadott teljes műszerparkkal, melyek segítik a gépkocsik diagnosztikai vizsgálatát, a hibák gyors és szakszerű felismerését és kijavítását.
Vállaljuk továbbá elektromos rendszerek hibakeresését , diagnosztikáját , valamint gyors és szakszerű javítását, ami nem mindig az alkatrész cseréjével valósul meg.


MÁRKÁK


Web site design: AUTO-M3 Kft,
Copytight You Company Name Here 2013. AlUTO-M3  Kft,