AUTO-M3 Kft.    

                    
http://am3.hu/images/head.jpg  
MÁRKAFÜGGETLEN AUTÓSZERVIZ,

A  LEGJOBB  VÁLASZTÁS  VAG-COM

Windows alapú diagnosztikai szoftver Volkswagen, Audi, Seat, Skoda gépjárművekhez.

Több mint egy évtizede piacvezető szerepet játszik a VAG csoport gépjárművek márkafüggetlen diagnosztikájában.
 A Ross-Tech üzletpolitikájának megfelelően 1 évig ingyenes a frissítés. Mostanáig viszont semmilyen költséggel nem járt. A cég fenntartja jogát, miszerint ezt bármikor megváltoztathatja.

Az Autó-M3 Kft. a VCDS HGJ hivatalos magyarországi forgalmazója. A program fordítását Molnár József úr készíti. A mindenkori legfrisseb VCDS-HGJ verzió letölthető a www.vcds.hu oldalról. Az eredeti amerikai verziót Uwe M. Ross fejleszti. Az legfrissebb angol verzió letölthető a következő weboldalról: www.ross-tech.com

Cégünk, az Autó-M3 Kft. a magyar nyelvű VCDS diagnosztikai programcsomag hivatalos magyarországi forgalmazója. A VCDS program egy PC alapú gépjármű diagnosztikai program, amely a VAG csoport által gyártott gépjárművek diagnosztizálását teszi lehetővé. A VAG csoport 1991-ben az elsők között vezette be az ISO-9141-es protokollt az általa gyártott személygépkocsik elektornikus vezérlőegységeiben. A hibakódok lekérdezése, törlése, valamint a mért értékek olvasása rendkívüli segítséget nyújt az autójavításban.

A VCDS diagnosztikai programcsomag legfrissebb verziója egy közel 5 éves fejlesztés eredménye. A program mindenkori legfrisseb verziója az internetről ingyenesen letölthető.  A magyar nyelvű programverzió csak a cégünktől vásárolt csatolóval működik!  Más, külföldről vásárolt csatolókkal a program csak DEMO módban működik!  A programhoz vásárolható csatoló támogatja az újabb gépjárműveken használt UDS diagnosztikai protokolt is, tehát az újabb gépjárművek diagnosztizálása megoldott. (pl. az új, 2009-ben megjelent Audi A4, A5, A6, A8, Q5, Q7). A program a VAG csoport által jelenleg használt összes protokollt ismeri.

[Helyi] masodik_lepes.jpg

[Helyi] automatikus_hibakiolvasas.jpg   

[Helyi] hibakodok_kezelese.jpg

[Helyi] obd_ii.jpg

       


       
        A programhoz kétfajta csatlakozóval rendelhető illesztőkábel:

      

        Alap csomag: 209.500,- Ft  helyett, most akcióban  170.180,- Ft


(Tartalmazza a tárolókoffert, a diagnosztikai kábelt, és a szoftvert egy pendrive-on)

       

     Profi csomag: 276.860,- Ft  helyett, most akcióban  237.490,-Ft  


(Az alapcsomagon kívül tartalmaz egy nagyméretű tárolókoffert, egy 2x2-es adapterkábelt, egy VW LT adapterkábelt, és egy optikai-busz lezáró modult.)

Az itt megadott árak bruttó árak, azaz már TARTALMAZZÁK az általános forgalmi adót (ÁFA)!

 
 
Web site design: AUTO-M3 Kft,
Copytight You Company Name Here 2013. AlUTO-M3  Kft,